Поръчка и плащане

1. Потребителят има право да поръчва всички стоки, посочени в www.shockstock.bg

Срокът на доставка на всички текстилни продукти е максимум 5 дни (в повечето случаи ги получавате до ден, два). Ако желаният артикул по някаква причина не е наличен в даден момент или ако доставката ще отнеме повече време, клиентът бива уведомен за това в най-кратък срок.

2. Всички поръчки, получени в петък вечер, събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в следващия първи работен ден.

3. Заплащането на цената по договора се извършва посредством посочените на www.shockstock.bg начини, като с извършването на плащане потребителят прави доброволно изявление, че е съгласен да заплати продукта и че е съгласен с Общите условия.

4. Посочените на www.shockstock.bg цени на продуктите са крайни и са с включен ДДС.

5. „Съксес Трейд“ ЕООД си запазва правото да променя цените на продуктите.

6. Плащането се осъществява с наложен платеж– при доставка на поръчания продукт заплащате сумата за получените стоки на куриера

За по-големи поръчки или за клиенти на едро предоставяме банковата си сметка:

Банковата сметка на „Съксес Трейд“ ЕООД е в Райфайзен Банк, IBAN: BG80RZBB91551010412033 , BIC: RZBBBGSF.

7. При приключена поръчка (доставена от нас и заплатена от Клиента), Клиента получава имейл за финализиране на поръчката и прикачен файл с фактура за покупката.

Доставката се извършва чрез куриерски фирми Еконт и Спиди, според техните цени за доставка. Имате избор дали желаете стоките да бъдат доставени до офис на Еконт/Списи или до Вашия дом.

Ако имате въпроси, потърсете ни! 🙂

e-mail: * contact@shockstock.bg като се направи*

Тел: 0888994449